Muž během noci poškodil dveře do obchodní centra Central Most
Poškozené vstupní dveře do Centralu. Foto: MP Most
Most

Most - V nočních hodinách oznámil na linku 156 mostecké městské policie anonym, že viděl muže, který poškodil boční dveře u obchodního centra Central Most a strážníkům dále uvedl jeho popis.

Operátor městského kamerového dohledového systému muže zachytil na monitoru a hlídkám městské policie upřesnil jeho směr pohybu. Strážníci muže zajistili a následně ho předali hlídce Policie ČR.

A nebyly to jediné poškozené dveře, kterými se zabývali mostečtí strážníci.

V ulici K. H. Borovského v bloku 518 měl opilý muž poškodit vchodové dveře od jednoho vchodu. Hlídka městské policie na místě spatřila podnapilého muže stojícího u zábradlí. Ten strážníkům sdělil, že si doma zapomněl klíče od vchodu a potřeboval se dostat zpátky domu. "Později však uvedl, že do dveří kopal, ale určitě je nepoškodil. Svým jednáním způsobil škodu na majetku a na základě toho strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si událost se všemi poznatky převzala k dalšímu šetření," uvedl mluvčí městské policie Vlastimil Litto.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru