AKTUÁLNĚ FOTO OD VÁS: Pozor na komplikace u Kahanu, došlo tam k nehodám
Nehoda v opravovaném úseku u Kahanu. Foto: čtenář
Most

Most - Vyšetřování dopravních nehody komplikuje v tuto chvíli provoz u kruhového objezdu v Mostě u Kahanu. Jde o silnici s částečnou uzavírkou.

Podle nynějších informací mělo v úseku dojít k nehodě autobusu, který si měl málo najet do provizorní zastávky. Na místě je policie, která nehodu vyšetřuje. Zároveň došlo ke střetu dvou osobních automobilů.

Jde o místo s dopravním omezením kvůli opravě autobusové zastávky. Uzavřen je vjezd do Lipové ve směru od kruhového objezdu ulic Višňová, Okružní a Velebudická. Průjezd je umožněn jen autobusům. Objízdná trasa vede přilehlými ulicemi, obdobně jako v loňském roce. Objížďka je vyznačená.

Město Most prosí řidiče, aby sledovali dopravní značení a řídili se jím. Částečná uzavírka byla zahájena v polovině července a trvat by měla do konce prázdnin.


REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru