PTÁTE SE: Proč je stále otevřený most pod Hněvínem? Kdy začne uzavírka a demolice?
Silnice pod Hněvínem bude v tomto úseku uzavřena. Pojede se v protisměru.
Most

Most - Ředitelství silnic a dálnic stále oddaluje uzavření a následnou demolici silničního mostu na komunikaci číslo 27 ve směru z Litvínova do Mostu v úseku pod Hněvínem.

Dle posledních informací Ředitelství silnic a dálnic začínají 8. srpna teprve přípravné práce. Po jejich dokončení v řádu několika dnů (dle prognózy zhotovitele) dojde k úplné uzavírce jízdního pásu ve směru Litvínov – Most. Rekonstrukce mostu a s tím související dopravní omezení by měla trvat přibližně jeden rok – do 24. srpna 2019.

Termín zahájení realizace rekonstrukce mostu se neustále zpožďuje, a to z důvodu komplikovanějších změn v souvislosti s rekonstrukcí trati pod mostem, tzn. změny technických podmínek v době po zpracování a vydání projektové dokumentace. Délka rekonstrukce by měla být devět měsíců bez zimní technologické přestávky.

Původní most bude odstraněn a vybudován nový. Z tohoto důvodu dojde k úplné uzavírce jízdního pásu ve směru Litvínov – Most. Druhá část silnice č. I/27B směr Most – Litvínov bude zobousměrněna a využívána jako objízdná trasa. Vozidla jedoucí z Mostu do Litvínova tak pojedou po stávající silnici, ale pouze v jednom jízdním pruhu, vozidla jedoucí z Litvínova do Mostu pojedou v druhém jízdním pruhu.

Tranzitní vozidla jedoucí po silnici č. I/27 ve směru od Teplic do Chomutova budou muset použít objízdnou trasu po silnici č. I/27 směr Litvínov na kruhovém objezdu v Litvínově – Záluží odbočit doleva na silnici č. II/0272 směr Komořany a dále na silnici č. I/13 směr Chomutov. Vozidla projíždějící středem města Most mohou využít při jízdě do Chomutova komunikace vedoucí pod autodromem – ulicemi Pod Širokým vrchem a Tvrzova a poté se napojit na silnici č. I/13 směr Chomutov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru