Tento vězeň utekl z nemocnice. Může se ukrývat v našem okolí
Foto: Policie ČR
Most

Praha, Ústecký kraj /AKTUALIZOVÁNO: Osoba byla vypátrána/ -  Od sobotního dopoledne policisté pátrají po vězni, který utekl v dopoledních hodinách z nemocnice na Vinohradech. Muž měl přerušený trest a byl hospitalizovaný po operaci levého předloktí. Tím, že utekl, porušil podmínku stanovenou k přerušení trestu.

"Hledaný má vztah k Teplicím a Chomutovu, protože tam bydlí. Není tedy vyloučeno, že se bude zdržovat tam," uvádí mluvčí policie Jan Daněk.

Popis: výška 165 cm, štíhlá postava, hnědé oči, krátce střižené vlasy a snědá pleť. Naposled měl na sobě modré kraťasy a bílou košili. Na předloktí pravé ruky má tetování v podobě nápisu „Snou“ a tetování na ruce levého předloktí v podobě křížku s tečkou. Levou ruku má po operaci.

Jestliže jste hledaného viděli, nebo víte, kde by se mohl nacházet, volejte linku 158.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru