AKTUÁLNĚ: Záchranná akce u mostecké nemocnice: Muž se zranil po pádu z mostu
2x foto: čtenář
Most

Most - Právě teď zasahují policisté a zdravotnická záchranná služba poblíž mostecké nemocnice. Mělo zde dojít ke zranění osoby po pádu z mostu.

Na místě zasahoval také vrtulník letecké záchranné služby. "Mohu povrdit, že dnes v dopoledních hodinách došlo k pádu jedné osoby z mostu v blízkosti nemocnice v Mostě, na místo vzlétnul záchranářský vrtulník," řekl mluvčí zdravotnické záchranné služby ÚK Prokop Voleník.

Podle nových informací odletěl záchranářský vrtulník z místa nešťastné události prázdný. "Pacient byl s vážným zraněním převezen do ústecké Masarykovy nemocnice na traumacentrum sanitním vozem, bližší informace v tuto chvíli sdělovat nebudeme," uzavřel Prokop Voleník.

1408sanitka

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru