Incident v tramvaji: Přetlačovaná ve voze skončila zraněním revizora
Ilustrační foto
Most

Most – Další incident mezi cestujícím bez platné jízdenky a revizorem Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova se udál v pondělí kolem 13:30 hodin na tramvajové lince číslo 4 v Mostě.

„Náš revizor prováděl běžnou kontrolu jízdenek u jednotlivých cestujících. Jeden z nich nebyl schopen platný jízdní doklad předložit, údajně u sebe neměl ani žádný doklad totožnosti. Revizor ho proto požádal, aby nevystupoval a vyčkal na příjezd hlídky policie, která prověří jeho totožnost,“ řekl Daniel Dunovský, ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova.

To se však černému pasažérovi nelíbilo a chtěl za každou cenu vozidla vystoupit. „Pracovník přepravní kontroly mu proto zastoupil cestu, přičemž se černý pasažér snažil protlačit ven. Revizor při této přetlačované sklouzl a způsobil si krvavé zranění na hlavě. Řidička tramvaje ponechala dveře tramvaje uzavřené a přivolala zdravotnickou záchrannou službu a policii,“ řekl dále Dunovský.

Pracovník přepravní kontroly si z tohoto incidentu odnesl několik stehů na hlavě. „Po zjištění totožnosti cestujícího bez platného jízdního dokladu bylo zjištěno, že jde o sedmadvacetiletého notorického černého pasažéra, neboť naše přepravní kontrola u něj eviduje již 40 nezaplacených pokut – přirážek k jízdnému,“ dodal Dunovský.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru