Výluka na železniční trati mezi Krupkou – Bohosudov a Teplicemi. Vlaky tady nebudou jezdit až do poloviny záři
Ilustrační foto
Most

Teplicko - Správa železniční dopravní cesty informuje cestující o plánované výluce na železniční trati Ústí nad Labem - Most - Klášterec nad Ohří. Výluka bude v úseku Krupka-Bohosudov - Teplice v Čechách a zpět od 21. srpna až do 17. září. Účelem této výluky je omezení kapacity trati a z důvodu minimalizace zpoždění vlaků vlivem výluky.

Vlaky budou nahrazeny autobusy. Umístění zastávek náhradní autobusové dopravy: 

Krupka-Bohosudov - před staniční budovou
Proboštov - na autobudové zastávce Luna
Teplice v Čechách - na autobusové zastávce Teplice hl.n.

U všech vlaků nebude v úseku s náhradní autobusovou dopravou garantována služba uvedená v jízdním řádu jako "Vůz vhodný pro přepravu cestujících na vozíku", "Přeprava spoluzavazadel" a "Úschova během přepravy". Přeprava kočárků bude možná pouze do vyčerpání kapacity autobusu náhradní dopravy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru