PRO ŘIDIČE: Opravy silnice omezí dopravu v Lipové ulici. Tady je harmonogram prací
Lipová ulice, kde zároveň probíhá rekonstrukce autobusové zastávky. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Opravy povrchu silnice ve dnech 17. – 24. srpna částečně omezí dopravu v Lipové ulici v Mostě. Jak se práce dotknou řidičů?

Nejprve bude probíhat frézování, následovat budou přípravné práce před pokládkou nového povrchu, tedy betonáž krajnic, oprava kanálových vpustí a lokální oprava obrubníků a rovněž vybudování bezbariérového přechodu pro chodce. Vlastní pokládka nového asfaltobetonového povrchu by pak měla podle předpokladů probíhat ve dnech 23. a 24. srpna.

Doprava bude po celou dobu řízena příslušnými pracovníky a svislým dopravním značením. Na základě klimatických změn nebo poruchy techniky se mohou výše uvedené termíny změnit.

Harmonogram prací:

  • Dne 17. 8. 2018 bude probíhat frézování vozovky.
  • Ve dnech 17. 8. 2018 – 23. 8. 2018 budou probíhat přípravné práce před pokládkou nového povrchu, a to betonáž krajnic, pokládka obrubníků, úprava kanálových vpustí do nivelace, vybudování bezbariérového přechodu pro chodce.
  • Ve dnech 23. 8. – 24. 8. 2018 bude probíhat pokládka nového povrchu.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru