Kovové zárubně i plechy. Nenechavci rozebírají domy v Mostě i Litvínově
Foto: MP Most
Most

Most, Litvínov - Kovy dál lákají nenechavce. Přesvědčili se o tom v minulých dnech strážníci v Mostě i Litvínově, kteří zasahovali u dvou případů.

Hlídka mostecké městské policie byla vyslána do ulice Táboritů na základě telefonického oznámení na lince 156, kde z jednoho domu se dva muži snažili odcizit kovové zárubně dveří. Strážníci na místě zjistili pachatele, kteří nebyli schopni prokázat svoji totožnost a ani kontaktní telefon na zaměstnavatele. Tato událost byla na místě předána hlídce Policie ČR.

Asistentka prevence kriminality upozornila kolegy z litvínovské městské policie na dvojici mužů, kteří v Třebušické ulici nakládali do auta zřejmě kradené plechy. Strážníci na místě zjistili dva muže. Ti uváděli, že plechy neukradli, ale našli na chodbě domu. Plechy museli vrátit na místo, kde je vzali. Za přestupek proti majetku zaplatili pokutu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru