Muž v Mostě prohrál během noci těžko uvěřitelnou částku. Peníze navíc nebyly jeho!
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu zpronevěry 20letou ženu a ze zpronevěry spáchané ve formě účastenství 23letého muže, oba z Mostu. Co provedli?

"Žena měla pracovat v jedné mostecké herně jako obsluha a během jedné srpnové směny si měla neoprávněně přisvojit jí svěřené finanční prostředky," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Peníze měla předat svému příteli, který je v herně použil pro hru a sázky na výherních automatech. Během noci prohrál a prosázel 79 tisíc korun.

"Stíhání obviněných je vedeno na svobodě a za toto jednání dvojici hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru