Vězni z Bělušic vyrobili hračky pro děti rekreantů Zotavovny Pracov
Zdroj: www.vscr.cz
Most

Bělušice, Mírov - Dne 13.09.2018 ředitelka Zotavovny Pracov Mgr. Zdenka Ehrenbergerová převzala od ředitele Věznice Bělušice plk. Mgr. Romana Mišáka nespočet kusů hraček zhotovených odsouzenými z věznic Bělušice a Mírov určených pro děti rekreantů.

Tyto výrobky odsouzení vyrobili v rámci programu zacházení při speciálně výchovných aktivitách, díky kterým odsouzení získávají pracovní návyky, které mohou uplatnit již během výkonu trestu odnětí svobody při pracovním zařazením a následně po propuštění v civilních životě.

Ředitelka zotavovny velice ocenila kvalitu a množství předaných výrobků, nápaditost a v neposlední řadě zručnost odsouzených z obou uvedených věznic. S ředitelem Věznice Bělušice se dohodli na další spolupráci při estetizaci zotavovny.

  • Danuše Vránová, Věznice Bělušice
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru