Píšete nám: V mosteckém Repre mělo dojít k velké rvačce mezi horníky
Ilustrační foto
Most

Most - V mosteckém kulturním domu Repre se z pátku na sobotu pořádal sraz horníků. Celý večer měl probíhat v poklidném duchu, až když pár provokatérů začalo napadat lidi, strhla se rvačka. Tu ochranka zvládla velmi ryhle uklidnit.

Po necelé půlhodině však  mělo dojít k dalším incidentům mezi horníky. Pořadatel se proto rozhodl akci předčasně ukončit přibližně o hodinu dříve.

Poté se mělo pár aktérů ještě zapojit do rvačky před prostory kulturního domu, kde jeden z napadených zavolal městskou policii. Po příjezdu strážníků a policistů došlo už jen na ostrá slova mezi dvěma znepřítelenými stranami.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru