Dělali nepořádek v ulicích: Muž vyhazoval odpadky na zem, žena odložila sedací soupravu k popelnici
Nepořádek končil na pozemní komunikaci. Foto: MP Most
Most

Most - V mostecké ulici V Zahrádkách měli dva muži vyhazovat komunální odpad z podzemních kontejnerů na chodník a tímto znečisťovat veřejné prostranství. Tak znělo oznámení na linku 156.

Po příjezdu strážníků na místo s u kontejnerů nacházeli dva muži. Jeden z mužů se hlídce doznal, že on vyhazoval odpadky na pozemní komunikaci a druhý pouze přihlížel. Strážníci tento přestupek s mužem na místě projednali v příkazním řízení a muž po sobě veškerý nepořádek uklidil.

Anonym oznámil na linku 156, že v ulici M. G. Dobnera někdo vynáší nábytek ke kontejnerům. Strážníkům se místním šetřením podařilo zjistit osobu, která zde odložila sedací soupravu. Žena za tento přestupek byla projednána v příkazním řízení a odstranila sedací soupravu zpět do místa bydliště.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru