Mostečan Vláďa Šafránek odešel do hudebního nebe. Úžasnej člověk, Bůh, píší o něm jeho kapely
Jedno z dovádění před objektivem před koncertem Walda Gangu. Foto: archiv V. Š.
Most

Most – Kapela Harlej v úterý v podvečer na svém facebooku potvrdila, že zemřel její zpěvák Vláďa Šafránek (+46).

Mostečan Vláďa Šafránek se v posledních letech potýkal se zdravotními problémy. Podle serveru TN.cz před rokem a půl podstoupil operaci srdce a trpěl plicní hypertenzí.

„Dneska nás do hudebního nebe navždy opustil náš kamarád, úžasnej člověk, zpěvák a autor Vláďa Šafránek. Vy, kterým dával radost, vzpomínejte na něj stejně tak jako na něj vždycky budeme vzpomínat my. Vláďo pořád nám budeš chybět. Špatně se to píše, moc to bolí,“ uvádí Harlej na své stránce na sociální síti.

Vláďu Šafránka znáte také z kapely Walda Gang. „Dnes v pozdních odpoledních hodinách navždy dotlouklo srdce našeho kamaráda a zpěváka, božského Vládi Šafránka. Vláďa je Bůh,“ píše ke zpěvákově smrti kapela Walda Gang na jejím facebookovém účtu.

Příčina smrti Vládi Šafránka není nyní známa.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru