Muž vykrádal auta na mosteckých parkovištích. Na svědomí jich má pořádnou řadu
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním 33letého muže z Mostu. Ten má mít dle mosteckých kriminalistů na svědomí krádeže vloupáním do vozidel na parkovištích v Mostě.

"Obviněný měl v měsíci srpen vniknout na hlídaných i na volných parkovištích do 14 vozidel různých značek. Automobily prohledal a měl z nich odcizit převážně autobaterie, autorádio, kola s pneumatikami," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Z jednoho nákladního auta po jeho návštěvě zmizely obchodníkovi fotografie, látkové klobouky, sádrové a kamenné sošky psů, batohy, bambusové flétny, bižutérie a dřevěné bubny, vše v hodnotě 22 tisíc korun.

Poškození motoristé vyčíslili škody na celkovou částku 83 tisíc korun. Lup nebyl zajištěn, věci skončily převážně ve sběrně. "Obviněný je nyní ve vazbě pro zločin loupeže, kdy měl přepadnout a okrást dvě ženy a ze kterého byl obviněn v září," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru