Sdružení Mostečané Mostu ke zrušenému zasedání zastupitelstva: O osudu heren rozhodnou až volby!
Kandidáti SMM pro komunální volby. Foto: Oldřich Hájek
Most

TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ: Zastupitelé zvolení za Sdružení Mostečané Mostu (SMM), ANO 2011 a KSČM již několik let navrhují zrušení hazardu ve statutárním městě Mostu. Vždy byli arogantně odmítnuti koalicí Severočeši Most (dnes ProMost), ODS a ČSSD. Na čtvrtečním zasedání zastupitelstva opět požádali o zařazení tohoto bodu na jednání. A opět v čele s „bojovnicí“ za práva občanů Mostu doktorkou Alenou Dernerovou a „právníkem“ Janem Paparegou tento návrh odmítli.

Tvrzení koaličních stran, že nebyly předem upozorněny na tento pravidelně se opakující bod, je tedy směšné. Představitelé Severočechů Most, ODS a ČSSD by měli říci plnou pravdu. Oni totiž hazard ve městě zrušit nechtějí. Nahrávají tak svým milionářským kamarádům z hazardní lobby.

Opoziční strany po nezařazení požadovaného bodu na zrušení heren neodsouhlasily program jednání. Je humorné, že se koalice vymlouvá na neschválení opozicí. Jak je všem známo, tak koalice má v zastupitelstvu přece nadpoloviční většinu. Musíme se proto zeptat: Zajistila si koalice dostatečnou účast na jednání zastupitelstva? A hlasovali všichni koaliční zastupitelé pro program? Na obojí umíme odpovědět naprosto jasně: NE! Svalovat vinu na opozici je pouze ufňukanost neschopného vedení města.

Braní si jako rukojmí sportovní kluby a sociální aktivity! To je opravdu hloupé! Kdyby pan Paparega svolával zasedání zastupitelstva častěji, jak bývávalo v Mostě historicky zvykem, mohl mít již vše dávno schváleno. Takto se mu vrací jeho arogance a nechuť setkávat se nejenom s politiky města, ale i s občany. Jsme velmi zklamáni způsobem řízení města, jak jej primátor Paparega předvádí po celé čtyři roky volebního období.

  • Sdružení Mostečané Mostu
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru