Sobota bude v Mostě patřit hrám se sklem, hudba ze skla rozezní i park Střed
Ilustrační foto: Ženský spolek
Most

Most - Ženský spolek a Iniciativa Bydlím ostošest v Mostě na sobotu 22. září připravila dětské dílny tvoření hudby ze skla a koncert projektu Bohemian Cristal Instrument. Ten v osm večer rozezní park Střed.

Tvůrčí dílny i workshopy spojuje osoba umělkyně Lenky Morávkové. Ta skládá hudbu a vystupuje po celém světě. Studovala skladbu v Los Angeles a do Mostu přiveze unikátní skleněný nástroj Bohemian Cristal Instrument, který vytvořili čeští skláři pouze pro ni. V případě nepříznivého počasí v bazénu pod budovou Repre.

Zábavný hudební workshop pro děti mezi 6 až 13 lety je založen na interakci právě se skleněným hudebním nástrojem. Děti budou tvořit i nástroje vlastní a dostanou se do tajů tvorby zvuků a hudby. Dva workshopy začínají v sobotu v 10.00 a v 11.00 v Klub národnostních menšin v Mostě, tř. Budovatelů 2407, bl. 98/99. Rezervaci lze provést na telefonním čísle 727942175.

Více informací lze najít v událostech na facebookové stránce zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru