OBRAZEM: Obří jeřáb odnese poslední části mostu do Rudolic
Rozebírání silničního mostu do Rudolic. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Dva týdny již stavaři demolují most přes řeku Bílinu a železniční koridor do Rudolic. Část už zmizela, obří jeřáb je nyní připravený snést dolů poslední, prostření díl.

K bourání v částech nad kolejemi dojde v nejbližších dnech vždy během nočních hodin, aby došlo jen k minimálnímu narušení železniční dopravy. Celé staveniště bude během noční demolice intenzivně osvětleno, proto prosí město místní obyvatele o shovívavost. Jeřáb by měl z mostu odstranit zhruba čtyři dvousettunové kusy železobetonové konstrukce.

Během bourání i následné výstavby nového mostu je zcela uzavřen provoz pro automobilovou dopravu, pěším slouží provizorní lávka. Objízdná trasa vede okolo děkanského kostela.

Autobusová linka č. 10 městské hromadné dopravy je vedena po trase Most, nádraží – Rudolická – Hřbitovní – silnice III/2538 – Školní – Rudolice, náměstí Svobody a zpět.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru