Loupež v Mostě! Nejprve chtěl jen cigaretu, pak měl spáchat vážný zločin
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku obvinila mostecká policie 23letého muže z Mostu. Na podnět policie soud v Mostě obviněného poslal do vazby.

Podle kriminalistů měl obviněný koncem srpna v časně ranní době na zastávce autobusu MHD na sídlišti Zahradní v Mostě přistoupit k poškozenému muži a požadovat po něm cigaretu. "Následně měl poškozeného udeřit do obličeje, kdy napadený upadl na zem. Toho obviněný využil a začal mu sahat do batohu, ze kterého měl odcizit mobilní telefon, osobní doklady, platební kartu a další věci. Posléze z místa činu utekl," uvedla k případu mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ke zranění osoby nedošlo. Odcizené věci byly zajištěny. Za toto jednání může obviněného soud potrestat v případě uznání viny až desetiletým trestem odnětí svobody. Muž je stíhán vazebně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru