Další informace k dopolední vážné nehodě na třináctce: Pracovníka údržby (28 let) smetlo SUV
Vážně zraněného pracovníka přepravil do nemocnice vrtulník. Foto: čtenář
Most

Chomutov – Policie zveřejnila další informace k vážné dopravní nehodě, která se stala ve čtvrtek dopoledne na silnici I/13 v Chomutově. Osmadvacetiletého pracovníka údržby tady krátce po desáté hodině srazil osobní automobil. Vážně zraněného muže musel přepravit do nemocnice vrtulník.

Nehoda se stala poblíž čerpací stanice Shell, na komunikaci ve směru z Mostu. Pracovníka údržby, který zrovna prováděl práce na silnici, srazil 43letý řidič vozu Toyota Land Cruiser. Následně auto narazilo ještě do zde odstaveného pracovního vozidla, kde byl materiál.

Osmadvacetiletý pracovník byl při nehodě vážně zraněn, do nemocnice ho přepravil vrtulník. Předběžná škoda byla odhadnuta na 300 tisíc korun.

Z jakého důvodu k nehodě došlo, je nyní předmětem policejního vyšetřování. “Alkohol u řidiče byl na místě vyloučen dechovou zkouškou,” doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

1110nehodacv

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru