Billboardy po Mostě jsou obráceně. Tady je vysvětlení, co se stalo
Neobvyklá reklamní kampaň Radka Molíka a jeho realitní kanceláře. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nepochopitelná chyba reklamní agentury, chyba tisku či záměr? Lidé v Mostě spekulují, proč jsou po městě rozmístěné billboardy na realitní kancelář Molík reality Most postavené na hlavu.

Před šesti lety si zkušený realitní makléř Radek Molík založil vlastní firmu. Základy postavil na svých dosavadních úspěších a filozofii, že to, co dělá konkurence, on zvládne za třetinové ceny. S masivní reklamou, jíž vévodí výrazná růžová, a doporučeními od spokojených zákazníků se úspěch dostavil brzy. A také se řídí ještě něčím: "Věci děláme prostě jinak," vysvětlil na dotaz našeho internetového deníku, jak se to má s jeho novými billboardy v mosteckých ulicích.

Shrnuto: Jde o záměr realitní kanceláře. Nápad se povedl, vzbudil ohlas, lidé si o úspěšné mostecké realitce povídají.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru