ODS: Není prostor na osobní spory, všichni chceme lepší Most
Jakub Ozaňák.
Most

Most - Jednání nově zvolených zastupitelů povedou v nejbližších dnech ke vzniku nové mostecké vlády, občanští demokraté mají jasno, co hodlají prosazovat.

Mostečané svými hlasy přisoudili politikům z řad Občanské demokratické strany čtyři křesla v městském zastupitelstvu, o jedno více než před čtyřmi roky. Zdálo by se, že je jim přisouzeno vyčkávat, zda je jiná partaj osloví s nabídkou spolupráce. Opak je pravdou.

„Rozhodně nezahálíme. Oslovili jsme téměř všechny uskupení s nabídkou, že se sejdeme a promluvíme si, jak bychom mohli společně co nejlépe pracovat pro Most. Bez ohledu na to, zda budeme v koalici či opozici a jaké bude rozložení, si myslíme, že je dobré jednat se všemi. To ale některými nebylo přijato a setkání se všemi subjekty neproběhla,“ podotýká předseda oblastního sdružení ODS Jakub Ozaňák.

Zdůrazňuje, že pro mosteckou ODS je stále prioritou boj s nepřizpůsobivými. „Nestačí jen mluvit. Musíme jednat a my máme propracovanou koncepci, jak dosáhnout trvalého výsledku. Jak být připraveni na úskoky těch, kteří v Mostě skupují byty, stěhují do nich nepřizpůsobivé, aby mohli shrábnout sociální dávky. Tohle musí skončit a my uděláme vše pro to, abychom toto prosadili, protože to ocení všichni,“ zdůrazňuje Ozaňák a děkuje všem, kteří občanským demokratům vyjádřili důvěru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru