Muž měl bezdůvodně napadnout hosta v hospodě. Ten skončil se zraněním v nemocnici
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil na základě výsledků šetření 35letého muže z Mostu ze zločinu těžkého ublížení na zdraví a z přečinu výtržnictví. Obviněný měl dle policistů v obci na Mostecku na předzahrádce tamní hospody přistoupit ke stolu, kde seděl poškozený muž. 

Potom ho měl bez předešlé slovní rozepře a zatím z nezjištěného důvodu napadnout tak, že ho udeřil do obličeje pěstí. Napadený upadl na zem. Útočník v útoku pokračoval i poté, co muž ležel na zemi a uštědřil mu další rány pěstí i kopy nohou do obličeje.

"Zranění poškozeného si vyžádalo lékařské ošetření. Obviněný byl již za výtržnictví v minulosti odsouzen. Muž je stíhán na svobodě a bude-li uznán vinným, může mu soud uložit trest odnětí svobody na tři léta až deset let. Motiv napadení je předmětem dalšího vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru