Litvínovský Bivoj nestačil na Black Angels, v dalším zápase zajíždí do Náchoda
Ilustrační foto. Zdroj: www.skbivo.rajce.net
Sport

Litvínov - Litvínovské hráče čekal o víkendu nepříjemný soupeř z Prahy, konkrétně tým Black Angels. Bivojové úvodní tlak svého soupeře relativně v pohodě přežili, a v půlce zápasu dokonce vývoj utkání otočili ve svůj prospěch.

Soupeř však stáhl svoji hru na dvě pětky a ještě více zatlačil na domácí borce. Tomu bivojové sice dokázali čelit, ale brankově se v závěru utkání prosazoval hlavně soupeř, který tak urval zřejmě zasloužené vítězství ve svůj prospěch. Domácí hráči ale i přes porážku předvedli vcelku sympatický výkon, který by mohl být příslibem do dalších zápasů v této sezóně.

Bivoj Litvínov – Black Angels 6:11 (1:2, 4:5, 1:4)

branky (asistence): 10:02 Daniel Hulič (David Stojka), 25:01 Oldřich Jireček (Daniel Hulič), 26:01 Zdeněk Fanta (Tomáš Skalitz), 29:58 Lukáš Pudil (Viktor Hocelík), 33:53 Tomáš Skalitz (Viktor Hocelík), 43:45 Jiří Pecháček (Michal Skuhrovec)

Vyjádření trenéra: „Škoda výpadku na konci druhé třetiny. Výkon tentokráte nebyl úplně špatný, ale máme toho hodně moc co dohánět.. a to né jenom trenéři a hráči.“

Sestava:

B: Stojka, Vybíral
O: Skuhrovec, Tichý, Vacín, Pecháček, Krejčí, Valtr
Ú: Hocelík, Jireček, Hulič, Pitek, Fanta, Vitvar, Skalitz, Strejček, Vodička, Pudil
Skořepa

V dalším zápase se Bivoj Litvínov představí v neděli 21. října od 15:00 na hřišti Náchoda. Na domácím hřišti pak v sobotu 27. října od 18:30 hodin. Soupeřem jim budou zajímavě posílené Karlovy Vary.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru