Přijďte fandit na házenou: Černí andělé přivítají v sobotu doma Plzeň
Ilustrační foto
Sport

Most - Zajímavá výzva stojí před mosteckými házenkářkami. V sobotu 3. listopadu je v mostecké sportovní hale čeká zápas proti nováčkovi nejvyšší ženské soutěže, týmu DHC Plzeň.

„Na zápas s Plzní se velmi těšíme, protože může být nejen pro nás, ale také pro diváky z několika důvodů velmi atraktivní. Jedná se o nový tým v nejvyšší soutěži, což slibuje určité oživení a zpestření nejen pro nás, ale samozřejmě i pro fanoušky. My se na utkání velmi intenzivně připravujeme a rádi bychom alespoň v některé z jeho částí zařadili jeden speciální herní prvek, který pilně trénujeme. Víc bych ale v tuto chvíli nerad prozrazoval,“ naznačil trochu tajemně trenér mosteckých házenkářek Peter Dávid.

Jak se bude Černým andělům na domácí půdě dařit, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči v sobotu 3. listopadu do mostecké sportovní haly. Utkání DHK Baník Most proti DHC Plzeň začíná od 18:00 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru