Liberec, Most - V libereckém Babylonu se jako každý rok odehrává taneční mistrovství světa. Už od neděle tisíce tanečnic a tanečníků z celého světa bojují o prestižní titul a svěřenci Kamily Hlaváčikové nezůstávají pozadu. Mistrovství světa běží teprve tři dny, děti z TSKH Most však zaznamenávají nebývalé úspěchy – stihli nasbírat již 11 medailí.

Salvu úspěchů zahájili ti nejmladší, choreografie Cinderella si vysloužila hned 2. místo. Sólisté nezaspali a Mia Holčáková si domů odveze bronzovou medaili za choreografii Marionette, stejně tak Nikol Veselá za choreografii Charlie Chaplin a Sebastian Holota a Natálie Masopustová s duetem Grease. Druhé místo si vysloužily Nela Kolínková za choreografii Avatar, Sofia Salama s choreografií Jungle a Johana Kolaříková a Tereza Vítová s duetem Ariel.

Ve streetovém klání se prosadila I děvčata s choreografií Policeman a vysoutěžila další bronzovou medaili pro TSKH. Latináři se nenechali zahanbit a přidali k tomu další třetí místo za choreografii All The Ladies. Pak ale přišla choreografie Beauty And The Beast, která porotu natolik oslnila, že získala první místo a tedy i titul mistrů světa. Filmová choreografie Roxie se svým výkonem vyhoupla až na první místo a hrdě se pyšní další zlatou medailí.

Večerní samba Tanečnímu studiu přinesla další medaili, konkrétně Nela Kolínková se probojovala čtyřmi koly až na druhé místo.

Trenérce Kamile Hlaváčikové přejeme pevné nervy a držíme palce, aby byly její tanečníci i po další čtyři dny stejně úspěšní a ukázali světu, jak se tančí v Mostě.

(ts)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru