Černí andělé poprvé letos hrají doma
Ilustrační foto
Sport

Most - Černí andělé se pilně připravují na sobotu 26. ledna, protože je čeká první zápas na domácí palubovce v roce 2019. A jejich soupeřem bude silný slovenský HK Slovan Duslo Šaľa. Tým, který hned ve druhém ligovém kole v září na Slovensku mostecké házenkářky porazil o jedinou branku.

„Diváci se mohou těšit na špičkový zápas, protože Šaľa je druhým nejlepším slovenským týmem. Dá se čekat vyrovnaný průběh, naše vzájemná střetnutí se obvykle rozhodují až v posledních vteřinách a rozhodovat o výsledku budou jednotlivé fáze zápasu a jak už to v podobných utkáních bývá, jen maličkosti. O dramatičnost tedy rozhodně nebude nouze,“ zve na sobotní zápas trenérmosteckých házenkářek Peter Dávid.

Dočkat už se nemohou ani samotné hráčky, už proto, že se konečně budou moci opět představit před domácím publikem. Naposledy se v mostecké sportovní hale hrál turnaj Final4 těsně před koncem roku, ve kterém ale udělali Černí andělé fanouškům radost a vybojovali Český pohár. Poslední ligový zápas na domácí půdě ale mostecké házenkářky odehrály dokonce 7. listopadu. „Těší nás, že po třech ligových kolech už nemusíme nikam cestovat a naši fanoušci nás budou mít konečně šanci zase vidět doma. Věřím, že potvrdíme svou aktuální formu a podaří se nám i se skvělým mosteckým publikem v zádech naší současnou vítěznou sérii ještě prodloužit,“ uzavřel trenér. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru