Litvínov prodloužil smlouvu s běloruským obráncem Graborenkem. Suchánek se vrací do Jihlavy
Běloruský obránce Roman Graborenko. Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Běloruský obránce Roman Graborenko uspěl v Litvínově na zkoušce. Klub s ním prodloužil smlouvu do konce sezóny. Naopak Jakub Suchánek po utkání s Mladou Boleslaví v Litvínově končí a vrací se zpět do Jihlavy.

Verva si pojistila urostlého obránce Romana Graborenka, který uspěl v Litvínově na měsíční zkoušce do konce sezóny. Klub s ním bude nadále vyjednávat o prodloužení smlouvy do další sezóny. Běloruský reprezentant odehrál v černožlutých barvách celkem devět duelů, ve kterých si připsal dvě asistence. Během zápasů byl hodně vytěžovaný a jeho průměrný čas na ledě se blížil k 23 minutám na utkání.

„Roman potvrdil předpoklady kvůli kterým jsme ho do klubu pozvali na zkoušku, a proto jsme se rozhodli uplatnit opci, která byla v dohodě. Nadále s ním jednáme o budoucnosti v našem klubu,“ říká generální ředitel Jiří Šlégr.

Obránce Jakub Suchánek, který přišel Litvínovu vypomoci z Jihlavy na severu Čech končí. Klub se s Duklou v listopadu dohodl na hostování do konce ledna a Jihlava projevila zájem o jeho návrat zpět do svého kádru. Defenzivní obránce odehrál v Litvínově 29 zápasů s bilancí dvou asistencí. Svůj poslední zápas za Litvínov odehraje v úterý proti Mladé Boleslavi a po utkání se přesune zpět do Jihlavy.

„Situace ohledně dalšího působení Jakuba Suchánka v našem týmu je bohužel vzhledem k jeho platné smlouvě s Jihlavou pro nás aktuálně neřešitelná. Nenašli jsme s Duklou Jihlava shodu k vzájemné výměně hráčů. Jakubovi děkujeme za jeho odvedené služby v našem klubu,“ dodává Šlégr na závěr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru