Most - Opravená ANS hala hostila ve dnech 19. a 20. ledna kvalifikační skupinu A European Ballhockey League. V této skupině změřili síly týmy Moravy (tým složen z hráčů Karviné a Sudoměřic), Northwindu (tým složen převážně z juniorů), SK Jungle Kladno (hrající třetí nejvyšší soutěž) a HBC Most.

Tuto kvalifikační skupinu ovládla Morava, na druhém místě se umístil Most, třetí skončilo Kladno, čtvrtý Northwind. Nejlepší dva celky postupují do Final four, které se koná 9. a 10. února v Mostě. Tuto dvojici doplní týmy LG Bratislava a Martina, kteří ovládli kvalifikační skupinu B, jenž se odehrála 26. a 27. ledna na Slovensku.

3101hokejbal2

Během Final four se bude v hale netradičních sportů také konat nábor mladých hráčů, kteří si budou moc vyzkoušet hokejbalovou výstroj a během přestávek si vyzkoušet trenink, zasoutěžit si či zahrát zápas.

Autor: Jiří Kosejk

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru