První dva týmy ženské házenkářské ligy si to v sobotu rozdají v Mostě
Ilustrační foto
Sport

Most - Lahůdka čeká příznivce házené už v sobotu 9. února v mostecké sportovní hale. Na sever Čech totiž přijíždí vedoucí celek nejvyšší česko-slovenské házenkářské soutěže Iuventa Michalovce. „Vždycky když přijíždí lídr soutěže, jde o velký tahák pro fanoušky. Klidně se dá mluvit o jednom z vrcholů česko-slovenské soutěže, ačkoli nás ještě čekají další vrcholy, zejména v rámci české ligy,“ uvedl Peter Dávid, trenér mosteckých Černých andělů, kteří jsou aktuálně v tabulce druzí právě za týmem Michalovců.

„Michalovce mají v rámci nejvyšší soutěže asi nejvyrovnanější kádr, jasný herní systém a jasnou hierarchii. Pokud budeme chtít uspět, budeme muset podat velmi dobrý výkon, ve kterém budeme muset zlepšit úspěšnost střelby,“ narážel trenér na poslední utkání svého týmu v Olomouci, které ale Černí andělé úspěšně zvládli 27:24. A uspět doma mostecké házenkářky rozhodně chtějí, v říjnu totiž s Michalovcemi v prvním vzájemném utkání na Slovensku prohrály.

Na domácí půdě počítají Černí andělé s jednou podstatnou výhodou, a to svými fanoušky. „Udělalo by nám velkou radost, kdyby si diváci našli cestu do mostecké sportovní haly. Takto špičkové týmy v Mostě nejsou k vidění každý den. Navíc abychom takto těžkého soupeře udolali, potřebujeme podporu svých fanoušků dvojnásob. Oni jsou právě ten motor, který nás žene dopředu,“ uzavřel Peter Dávid.

Zápas DHK Baník Most – Iuventa Michalovce začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 9. února od 18:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru