Mostečtí siláci patří k nejlepším, jejich výprava na jih Čech byla úspěšná
Foto: archiv Petra Pastýříka
Sport

Most - Parta tří mosteckých silových atletů se v sobotu 2. února zúčastnila silové soutěže v Českých Budějovicích. Jejich výprava byla více než úspěšná.

Soutěž se skládala ze čtyř disciplín. První bylo tzv. Medley, který se skládal z 300 kg trapbaru, 230 kg mrtvého tahu a 210 kg mrtvého tahu na široké ose, po úspěšném zvládnutí několika opakování na každém stanovišti následoval Atlasův kámen.
Druhá disciplína byla benchpress na široké ose v rozmezí 110-150 kg na maximální počet opakování za jednu minutu.

0702silaci2

Petr Pastýřík.

Předposlední byl v plánu loglift, to je tzv. zdvih obří 120kilogramové klády třikrát nad hlavu a následně chůze na 15 metrů se 140 kg v každé ruce.

Jako poslední byl na programu cardeadlift, kdy závodníci zvedali v podobě mrtvého tahu vůz.

Výsledky pro mostecké závodníky byly více než uspokojivé. Petr Pastýřík vyhrál v kategorii OPEN nad 100kg, Jakub Maštalíř získal druhé místo v kategorii nad 100kg a Pavel Girga vybojoval páté místo v kategorii do 100kg.

0702silaci3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru