Stolní tenisté nezaváhali a vrací do Mostu 2. ligu mužů
Jan Holáň.
Sport

Most - Celoroční dlouhodobá soutěž 3. ligy mužů ve stolním tenise vyvrcholila o minulém víkendu v mostecké sportovní hale. Mužstvo SKST Baníku Mostu hrálo finále play-off proti soupeřům z TJ AŠ Mladá Boleslav.

Play-off se hrálo na dvě vítězná utkání. První utkání hráli mostečtí hráči na domácích stolech. Také díky vysoké účasti fanoušků, která byla nejvyšší v letošní sezóně, a jejich úžasné podpoře, domácí zvítězili nad Mladou Boleslaví vysoko 9:4. Do úvodní čtyřhry nastoupil Jan Macháček s Janem Holáňem a i přes úvodní nervozitu porazili dvojici hostů Macela Petr a Vilímek Miroslav. Vedení si drželi od začátku utkání a diktovali hru.

Na druhý zápas se pořadatelství obrátilo. Mostečtí jeli obhájit domácí vítězství do Mladé Boleslavi. I zde se promítla atmosféra domácího prostředí a výhoda toho, že domácí mohli střídat, náš tým hrál bohužel kvůli zranění Milana Boříka pouze v základní sestavě. Utkání bylo velmi napínavé, Mladá Boleslav dokázala s našimi držet krok až do stavu 7:7, kdy neměl v koncovce pátého setu štěstí Miroslav Bíma a zápas prohrál. Výborně svůj zápas zvládl již zmíněný Jan Holáň, který porazil Miroslava Vilímka 3:0 na sety a Filip Vondráček, který pod tlakem vybojoval vítězství 3:1 nad Petrem Čeřovským. Tímto výkonem kluci potvrdili svou formu a mohou se tak radovat z postupu a návratu do 2. celostátní ligy.

1504stolnitenis2

Zleva: Milan Bořík, Filip Vondráček, Jan Macháček (vedoucí družstva), Miroslav Bíma

Letošní sezóna byla celkově pro oddíl stolního tenisu Baník Most jedna z nejúspěšnějších. Divizní družstvo „B“ si pod vedením Petra Šťovíčka pohlídalo ke konci sezóny prvenství v tabulce a díky losu, který určil, že se v této soutěži nebude play-off hrát postoupili do 3. ligy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru