Soutěž: Získejte vstupenky na závody ADAC GT Masters na mosteckém autodromu ve dnech 18. a 19. května!
Ilustrační foto
Sport

Most - Šampionát ADAC GT Masters se vrací na sever Čech po premiéře v roce 2018. V mezinárodním seriálu závodů upravených supersportů kategorie GT3 se základnou v Německu se tradičně představí krásné a dravé vozy, například Audi R8 LMS, BMW M6 GT3, Corvette C7 GT3-R, Lamborghini Huracán GT3, Mercedes AMG GT3, Ferrari 488 GT3, Aston Martin Vantage GT3 nebo Porsche 911 GT3 R.

Závody ADAC GT Masters proběhnou ve dnech 17. až 19. května. Pro čtenáře našeho serveru jsme ve spolupráci s mosteckým Autodromem připravili soutěž o šest vstupenek, tedy o tři páry našich čtenářů, kteří se budou moct zdarma zúčastnit jednoho závodního dne o víkendu 18. a 19. května. Vstupenky budou platné na kterýkoliv ze závodních dnů o víkendu, tedy v sobotu nebo v neděli.

Jak získat vstupenky?

Stačí nám jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku, odpověď poslat nejpozději do 15. května na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu mailu je nutné uvést heslo „soutěž Autodrom“ a k odpovědi připojit své jméno, příjmení a rok narození. Odpovědi bez těchto údajů budou automaticky ze soutěže vyřazeny. Ze všech zaslaných správných odpovědí bodu náhodným výběrem zvoleni tři výherci, kteří obdrží každý dvě vstupenky na jeden závodní den. O tom, zda vstupenky využijí v sobotu nebo v neděli, se již budou moci rozhodnout sami.

Soutěžní otázka:

Napište jméno a příjmení německého jezdce, který je letos v šampionátu ADAC GT Masters nováčkem a jehož starším bratrem je čtyřnásobný vítěz mistrovství světa monopostů F1.

Jak se dozvíte, zda jste vyhráli

Výherci od nás obdrží informaci o výhře mailem, následující den po ukončení soutěže, tedy 16. května, spolu s pokyny, jakým způsobem si svoji výhru vyzvednou.

Více informací o závodním víkendu najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru