Mostecké házenkářky chtějí získat sedmý titul už v sobotu
Mostecké házenkářky chtějí získat sedmý titul už v sobotu. Ilustrační foto
Sport

Most - Jediná výhra chybí mosteckým házenkářkám, aby mohly slavit zisk sedmého českého titulu. A chtějí udělat všechno proto, aby oslavy mohly propuknout už v sobotu 18. května, kdy se v mostecké sportovní hale postaví proti svým tradičním rivalkám ze Slavie Praha. Mostečtí Černí andělé mají nakročeno lépe, ve finálové sérii, která se hraje na dvě vítězná utkání, už si připsali první výhru v minulém týdnu na hřišti soupeře v Praze.

„První, velmi důležitou část v Praze jsme velmi dobře zvládli. Slavia se teď bude logicky snažit finále zdramatizovat, bude možná pod trochu menším tlakem, ale my jdeme do utkání s tím, že chceme zvítězit a sérii rozhodnout. Nebude to snadné, o to ideálněji se musíme na sobotní zápas připravit,“ vysvětlil mostecký trenér Peter Dávid.

A na sobotní zápas se chystají i fanoušci „Čeká nás vrchol sezony, který by si nikdo neměl nechat ujít. Není to obyčejný zápas, hrají proti sobě dva nejlepší ženské házenkářské týmy. Už to slibuje skvělý zážitek. Chtěli bychom, aby přišlo co nejvíc diváků a podpořili Černé anděly. Hezké by bylo, kdyby co nejvíc lidí přišlo v klubových, oranžovo černých barvách. Všechny zveme k nám do kotle, tleskadla pro všechny budou zajištěná. Je to vyvrcholení sezony, finále, takže není na co čekat. Raději ale ať všichni přijdou dvacet minut před začátkem, aby se stihli připravit a naladit hlasivky. Chceme letos zase slavit titul,“ zve všechny diváky Luděk Jandík z fanklubu Černých andělů.

Pro diváky jsou připravena ještě další překvapení, vstupenky jsou jako vždy slosovatelné a vylosovaní diváci se mohou těšit na zajímavé ceny.

Utkání DHK Baník Most proti DHC Slavia Praha začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 18. května od 18:00 hodin. Protože se finálová série hraje na dva vítězné zápasy, uskutečnilo by se za nerozhodného stavu případné třetí střetnutí hned v neděli 19. května od 19:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru