BADMINTON: Baník Most pořádal republikový turnaj dospělých
Baník Most pořádal republikový turnaj dospělých. Foto: Baník Most
Sport

Most  – V sobotu 15. června pořádal badmintonový klub Baník Most v mostecké sportovní hale republikový turnaj dospělých Grand Prix B. Zúčastnilo se sedmdesát čtyři hráčů a hráček ze všech koutů republiky, mezi nimiž nechyběli ani čtyři zástupci domácího oddílu Tereza Kozempelová, Kateřina Suchomelová, Tereza Burdová a Pavel Bleyer.

Největšího úspěchu z domácích dosáhla ziskem bronzové medaile v deblu, společně s Anežkou Hauerovou (Slovan Karlovy Vary), Tereza Kozempelová. Tereza Burdová s Kateřinou Suchomelovou obsadily dělené deváté místo. Pavel Bleyer s Matějem Hubáčkem (Sokol Radotín Meteor Praha) byli ve čtyřhře pátí.

Nejúspěšnějšími účastníky turnaje pak byli Tereza Kobyláková (Astra Zahradní Město), Petr Beran (Sokol Křemže) a Lukáš Holub (Montas Hradec Králové), kteří si z Mostu odvezli po dvou vítězstvích.

Vítězové jednotlivých disciplín turnaje Baníku Most:

  • Dvouhra žen - Tereza Kobyláková (Astra Zahradní Město)
  • Dvouhra mužů – Lukáš Holub (Montas Hradec Králové)
  • Čtyřhra žen – Tereza Kobyláková (Astra Zahradní Město) a Pavlína Krpatová (Sokol Polabiny Pardubice)
  • Čtyřhra mužů – Petr Beran (Sokol Křemže) a Lukáš Holub (Montas Hradec Králové)
  • Smíšená čtyřhra – Petr Beran (Sokol Křemže) a Soňa Hořínková (Slovan Vesec)

(has)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru