OBRAZEM: Upnuté šaty, krátké sukénky. Krásné grid girls i hostesky zdobily závody Nascar v Mostě
Ze závodního víkendu na mosteckém okruhu. Foto: Autodrom Most
Sport

Most – Kultovní americká záležitost, americké závody Nascar, měla od pátku do neděle tuzemskou premiéru na mosteckém autodromu. A k nadupaným autům patří i krásné ženy.

Zejména americké tradiční zábavě a oslavě nádherných naleštěných veteránů a vozů americké provenience byl pak zasvěcen víkendový doprovodný program.

„Podle ohlasů jezdců, týmů, činovníků i diváků se víkend velmi vydařil. Máme z toho velkou radost. Ani přes úmorné horko jsme nezaznamenali žádné mimořádné události. Pokud se s promotérem dohodneme, určitě chceme tyto mimořádně atraktivní závody uspořádat i v příštím roce,“ zhodnotila víkend obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru