Blíží se závodní víkend Krušnohorského poháru, tentokrát v divácky oblíbeném Úterý
Krušnohorský pohár v Úterý. Foto: archiv e-deniky.cz
Sport

Úterý - Letošní závodní sezóna závodů do vrchu podniku Krušnohorského poháru se přehouply do druhé poloviny a přichází s víkendovou závodní lahůdkou v západočeském malebném městě Úterý.

Město Úterý leží v nejzápadnější části okresu Plzeň-sever. Jeho centrum leží v Tepelské vrchovině, v malebném údolí Úterského potoka. Od centra se jeho dvě místní části táhnou do návrší. Krušnohorský pohár v Úterý již tradičně vítají s otevřenou náručí, včetně místního starosty. Celý závodní víkend to tu dýchá pravou závodní atmosférou.

Šestý závod letošní sezóny se pojede o putovní pohár města Úterý a pivovaru Chodovar, proto je se závody spojena i návštěva partnerského pivovaru. Depo se pro závodní stroje otevře již ve čtvrtek 8. srpna od 13 hodin a bude rozloženo po celém městě Úterý až do neděle 11. srpna.

Podívejte se na atmosféru závodů Krušnohorského poháru ve městě Úterý na našem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=iWsVsbNpxmw

Závody se pojedou v sobotu v 8.40 hod první tréninkovou jízdou. V neděli začne závod v 9 hodin první tréninkovou jízdou. Pojede se z Úterý do Světce po trati dlouhé cca 2350 m po jednotném asfaltu o minimální šíře 4,5 metru.

Pro návštěvníky je připraven doprovodný program, každý den pro všechny večerní zábava přímo u městského úřadu s tanečním parketem a velkým stanem pro sezení pod střechou, kde bude zajištěno i občerstvení a WC. V sobotu po závodech zahraje kapela Amati Band. Těšit se můžete na plejádu jezdců v čele s nezletilým Honzíkem Bursů a též s mezinárodní účastí. Od 10 hod budou připraveny soutěže o sladkosti pro děti pro ženy prezentace kosmetické firmy Mary Kay.

Organizátor akce prosí diváky, aby dodržovali pokyny pořadatelů a pohybovali se pouze v prostorách určených pro ně tak, aby neohrozili sebe ani jezdce. Celý závodní víkend i večerní zábava je pro všechny zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru