Již za pár dní odstartuje Teplický půlmaraton před nákupním centrem Galerie
Foto: archiv
Sport

Teplice - Poslední srpnová neděle bude v Teplicích patřit milovníkům sportu a běhu obzvlášť. Před teplickým obchodním centrem Galerie bude startovat běžecký závod Teplický půlmaraton.

Závodu se mohou stejně jako v loňském roce zúčastnit dospělí, děti i čtyřnozí mazlíčci, a na různých délkách tratí. Trasy o délce 3, 9 a 21 kilometrů povedou krásným prostředím parku Zámecká zahrada. Start závodu bude od obchodního centra Galerie Teplice přímo z pěší zóny na náměstí Svobody v Teplicích. V ostrém tempu hned po startu závodníci přeběhnou krásný a nově rekonstruovaný Divadelní park, oběhnou lázeňský dům Beethoven a "vklouznou" do Zámecké zahrady.

V rozlehlém parku bude vytyčena trasa na okruhu 3 km, do kterého se běžci "zakousnou" i opakovaně, podle délky své trasy. Krátká trasa 3 km / 1 okruh (start v 11:30 hodin), dále 9 km/3 okruhy a 21 km/7 okruhů (start 12:00 hodin) vše také jako běh se psem. Je tedy možné se přihlásit na dvě trasy a to buď v kombinaci 3 km / 9 km nebo 3 km / 21 km. Na okruhu mírně převažuje terén nad asfaltem, ale hlavně jsou na běžce nachystány překážky, jako přeskok přes potok, přeskok padlého stromu, přelez velkého vývratu, kličkovaná a další. Občerstvení bude na trase zajištěno po každém okruhu po 3 km ! A budou se měřit mezičasy po každém okruhu.

Půlmaraton bude provázet i doplňkový program, zejména pro děti, které si budou moci zaskotačit na skákacím hradu a zasoutěžit o ceny. Chybět nebude ani moderovaný program, skvělé výhry, medaile a diplomy pro všechny účastníky závodu. Zajištěno je také občerstvení.

Další informace a registrace k závodu najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru