Pomáháme těm, co pomáhají: Pozvánka na fotbalové utkání ve prospěch Nadace policistů a hasičů
Na trávníku se ukáží i známé osobnosti ve fotbalových dresech. Foto: archiv
Sport

Most - V sobotu dne 14. září 2019 se uskuteční benefiční fotbalové utkání mezi týmem policistů a hasičů proti družstvu známých osobností Real Top Praha. Zápas se odehraje v areálu fotbalového klubu Baníku Souš v Mostě od 14 hodin.

Akce s oficiálním názvem „Pomáháme těm, co pomáhají“ se uskuteční v rámci podpory Nadace policistů a hasičů. Cílem Nadace policistů a hasičů je podpora rodin policistů a hasičů, kteří zemřeli nebo byli těžce tělesně postiženi v přímé souvislosti s výkonem služby.

Výtěžek z celé akce bude věnován na podporu Nadace policistů a hasičů. Záštitu nad akcí převzal krajský policejní ředitel plk. Mgr. Jaromír Kníže.

Fotbalové utkání připravilo Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje ve spolupráci s fotbalovým klubem Baník Souš.

Součástí akce bude i ukázka techniky policistů a také autogramiáda se známými osobnostmi, které se utkání účastní. V pauze mezi poločasy budou zástupcům Nadace policistů a hasičů předávány finanční šeky.

Vstupné na akci je symbolické, 20 korun. Děti vstup neplatí. Diváci se mohou těšit na přítomnost mnoha známých tváří z kulturního a sportovního dění. Za fotbalový tým Real Top Praha nastoupí Jan Blažek, Jaromír Bosák, Jakub Děkan, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Jiří Ployhar, Jakub Štáfek a další známé osobnosti.

Akce je podpořena městem Most. Finanční podporou ve prospěch Nadace policistů a hasičů díky fotbalovému utkání přispívá několik společností, spolupartnerů akce – Vršanská uhelná Czech Coal Group, Nemak Czech Republic, Parker, autodíly Cardo, autodrom Most, MAS Naděje o.p.s., obce Litvínov, Meziboří, Obrnice a Bečov. Mediálním partnerem jsou e-deníky.cz.

Celá akce se koná v areálu FK Baníku Souš, ulice Zdeňka Fibicha 282, Most. Bezplatné parkování je možné v okolí stadionu.

0309plakat

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru