Útočník Richard Jarůšek uspěl na zkoušce! V Litvínově bude působit do konce sezóny
Útočník Richard Jarůšek. Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení Vervy uplatnilo opci na útočníka Richarda Jarůška, který přišel před měsícem na zkoušku z pražské Sparty. Na severu Čech tak bude působit do konce sezóny.

Agilní útočník předváděl v zápasech dobré výkony a zaujal vedení Litvínova natolik, že na něj po měsíci uplatnilo opci. Brněnský rodák tak bude v kádru Vervy působit do konce sezóny. Jarůšek odehrál ve žlutočerném dresu od začátku sezóny všechna utkání. V šesti duelech si připsal tři kanadské body za tři přesné nahrávky. Společně s Jakubem Petružálkem je nejproduktivnějším hráčem týmu.

Trenéři si od urostlého forvarda slibovali především přímočarý hokej a důraz v před brankovém prostoru, což Jarůšek naplnil. „Jsme rádi, že jsme se dohodli na prodloužení angažování Ríši Jarůška v našem týmu. Je to hráč střední generace, vysokého vzrůstu a umí dobře pracovat v předbrankovém prostoru. Takového hráče jsme potřebovali a musíme jeho dovedností především dobře využít,“ říká generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru