Hráčka Baníku Most Kristina Kozempelová vybojovala v Mostě dvě medaile na badmintonovém Mistrovství ČR U15
V Mostě proběhlo badmintonové Mistroství ČR U15. Foto: Baník Most
Sport

Most – Mostecký badmintonový klub TJ Baník Most hostil v uplynulém víkendu Mistrovství republiky kategorie starších žáků a žákyň (U15).

Ve výborně obsazeném turnaji, který je zároveň nominačním na Mistroství Evropy pro příští rok, se neztratila ani domácí hráčka Kristina Kozempelová a vybojovala hned dva cenné kovy. Se svým partnerem Janem Rázlem (BK TU Liberec) získala stříbro ve smíšené čtyhře. Sehraná dvojice podlehla až ve finále dvojici Dvořák (TJ Sokol Č. Budějovice) - Nováková (TJ Jiskra Nejdek).

Další medaili, tentokrát bronzovou, vybojovala Kristina Kozempelová v singlu. V semifinále nestačila na favorizovanou Petru Maixnerovou (Badminton Rychnov nad Kněžnou), která si z Mostu odváží zlatou medaili v této disciplíně a ještě i stříbro ze čtyhry dívek.

Nejúspěšnějším hráčem celého turnaje byl již zmíněný Daniel Dvořák, který se stal mistrem republiky jak v singlu, tak v deblu i v mixu. Domácí oddíl měl kromě Kristiny Kozempelové ještě jednoho zástupce ve dvouhře. Daniel Ickert v prvním kole prohrál, ale zvítězil v zápase o pořadí a obsadil dělené sedmnácté místo.

Na přípravě a úspěšném průběhu mistrovství se podíleli členové Baníku Most, včetně těch nejmladších, a rodiče hráčů. Organizaci akce finančně podpořilo statutární město Most. (has)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru