Cvičení pro Lucku má pomoci vážně nemocné mladé trenérce
Cvičení pro Lucku.
Sport

Most – Páteční společné cvičení v Mostě pomůže alespoň trochu finančně zvládat boj s vážnou nemocí mladé cvičitelce, trenérce a bezva mladé sportovkyni Lucii Eckertové. Zapojit se může každý.

Cvičení se bude konat od 18 do 20 hodin na dvou místech v Mostě: V SVČ Most a v Tornádu. V SVČ se pod vedením Ivety Duffkové budete věnovat aerobiku a bodystylingu, v Tornádu povede Lukáš Koťátko kruhový trénink a fitbox.

Lucie Eckertová se již čtvrtým rokem potýká s rakovinou. Bojuje statečně, ale rodině již dochází finanční prostředky na další léčbu. Peníze ze cvičení budou proto odeslány na transparentní účet 2201685789/2010.

1610luciepribeh

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru