Černí andělé se v sobotu znovu představí v Mostě
Ilustrační foto
Sport

Most - Mostecké házenkářky si této týden oddychnou od zápasů Ligy mistrů a divákům se opět představí na půdě domácí sportovní haly.

Minulou neděli Černí andělé si Černí andělé připsali na konto bod v Lize mistrů, když v Chomutově remizovali se švédským Sävehofem, ve středu zvítězili v zápase Českého poháru na hřišti Lions Hostivice – Břve a v sobotu je čeká další utkání nejvyšší česko-slovenské soutěže, MOL ligy, tentokrát proti Šaľe.

„Věříme, že se nám v sobotu podaří odehrát hezký zápas, abychom potěšili diváky, aby z utkání měli alespoň takový požitek, jako během zápasů Ligy mistrů ve velké chomutovské hale. Rozhodně by se mělo jednat o zajímavé utkání, přijede velmi kvalitní, mladý, běhavý tým, který má jednu z nejlepších obran v soutěži a umí rychlé protiútoky. Svým způsobem by to mohlo být podobné utkání jako v Lize mistrů proti Sävehofu, což by pro nás mohla být velmi dobrá průprava na odvetu ve Švédsku v příštím týdnu,“ naznačil trenér mosteckých házenkářek jiří Tancoš.

Utkání DHK Baník Most proti HK Slovan Duslo Šaľa začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 26. října od 18:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru