VELKÁ FOTOGALERIE: Stovky lidí běžely okolo velkého mosteckého jezera
Běh okolo jezera Most. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Most – Běh kolem jezera Most přitáhl v pondělí dopoledne k areálu přesunutého děkanského kostela stovky a stovky lidí. Právě odtud startovali ke dvěma tradičním závodům.

Na běžce, kterých bylo na šest stovek, čekaly dvě tratě: Přibližně jedenáctikilometrová a více než čtyřkilometrová. Přivedly je do míst, která jsou zatím veřejnosti oficiálně nepřístupná: na novou silnici vedoucí z Mostu na Mariánské Radčice, a hlavně na stezky v těsné blízkosti jezera, které vzniklo zatopením uhelného lomu.

Jezero by se pro veřejnost mělo otevřít jinak až v příštím roce, státní svátek byl pro sportovce výjimkou. Svojí rozlohou je větší než třeba Máchovo jezero.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru