Mostecké házenkářky budou bojovat o postup v Lize mistrů
Ilustrační foto
Sport

Most, Chomutov - Další utkání Ligy mistrů na domácí půdě čeká mostecké házenkářky v neděli 10. listopadu. A opět se bude hrát v chomutovské Rocknet aréně. Jejich soupeřem bude slovinský tým RK Krim Mercator, nad kterým už mostecké házenkářky v prvním vzájemném měření sil na jeho půdě dokázaly zvítězit. Tentokrát to ale budou mít mnohem těžší, v nedělním zápase už se bude bojovat o postup do dalších bojů Ligy mistrů. A Černí andělé se o postupové body chtějí poprat.

„Rádi bychom před domácími fanoušky předvedli to, co jsme ukázali už v kvalifikaci, tedy hru s maximálním počtem rychlých protiútoků a v maximálním tempu. Chceme, aby diváci viděli atraktivní utkání s velkou dynamikou, rychlými akcemi a spoustou protiútoků,“ nastínil trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš.

Mostecké hráčky určitě pozitivně naladila i poslední ligová výhra, když ve středu na domácí půdě porazily Prešov osmnáctibrankovým rozdílem. Utkání Ligy mistrů je ale jiná káva, a ani zápas se soupeřem, se kterým už se Černí andělé jednou střetli, rozhodně nebude stejný.

„Oproti prvnímu vzájemnému střetnutí to bude něco úplně jiného. Máme k dispozici víc informací, víme, jaký potenciál mají některé soupeřovy hráčky, sami už jsme si vyzkoušeli, jakou má náš protivník sílu. Znamená to tedy, že bychom na toto utkání měli být víc a lépe připraveni, ovšem všechno tohle platí i obráceně, takže pro oba týmy to bude naprosto odlišný zápas. Ve Slovinsku jsme proti sobě hráli vůbec první zápas ve skupině, nevěděli jsme, co jeden od druhého můžeme čekat, teď už se bojuje o postup. Bude rozhodovat i domácí prostředí, strašně důležitá pro nás bude divácká podpora a kolik sil ze sebe dokážeme vymáčknout. Ale já věřím, že děvčata ze sebe vydají úplně všechno,“ doplnil trenér.

Užít si ženskou házenkářskou Ligu mistrů můžete i vy. Zápas DHK Baník Most proti RK Krim Mercator začíná v chomutovské Rocknet aréně v neděli 10. listopadu od 19:00 hodin, vstupenky za 150 korun jsou do soboty v předprodeji v mostecké sportovní hale, v neděli před utkáním budou k dostání v pokladnách Rocknet Arény. Tak přijďte fandit Černým andělům! (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru