Kanaďan v dresu Vervy! Do Litvínova míří útočník Samson Mahbod
Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení Litvínova posiluje útočné řady. Vervu posílí důrazný kanadskoamerický útočník Samson Mahbod, který v loňské sezóně působil v extralize ve Vítkovicích a v německé DEL v týmu Krefeld Pinguine. Klub se s hráčem dohodl na působení do konce sezóny s možností dřívějšího ukončení smlouvy.

Verva posiluje v útoku, sportovní úsek přivedl třicetiletého útočníka Samsona Mahboda. Rodák z Montrealu působil v kanadských i amerických soutěžích. V juniorské QJMHL s týmem Drummondville Voltigeurs vyhrál v sezóně 2008/2009 titul. Působil také v Finsku, Rusku, hrál i v rakouské EBEL, se mu bodově dařilo v Medveščaku Záhřeb.

„Samsona znám velmi dobře z EBEL ligy a KHL. Je technicky velmi zdatný hráč, který umí hrát na všech postech. Je výborný bruslař. Má dobrou koncovku, i když se mu v loňské sezóně nedařilo podle jeho představ. Když má v mužstvu svou roli a důvěru, tak ji dokáže splatit,“ říká skaut HC VERVA Litvínov Rostislav Dočekal.

Důrazný útočník a výborný bruslař poznal i prostředí české extraligy během angažmá ve Vítkovicích, odkud se přesunul do německého Krefeldu. Nyní posílí útočné řady Vervy. „Samsona Mahboda angažujeme, protože chceme zvýšit konkurenci v našem útoku. Chceme využít jeho přímočarost a tah do brány kanadského stylu,“ vysvětluje generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru