Plavci z Litvínova získali na krajském přeboru 15 medailí
Zleva dole: trenér Kadlec, Dolniak, Wohlová, Toušková, Chmelařová, Adamec, Kříž. Nahoře: Letaliková, Brettschneider. Foto: Plavecký klub Litvínov
Sport

Litvínov, Chomutov - V Krajském přeboru staršího žactva a dorostu v plavání v Chomutově ve dnech 23. až 24. listopadu navázala na úspěchy svých mladších kamarádů osmička litvínovských plavců.

Nejúspěšnějším byl dvanáctiletý Petr Adamec,který získal 4 tituly v disciplínách 100m, 200m, 400m a 1500m volný způsob, dále přidal dvě stříbrné medaile na 50m volný způsob a 100m znak.

Dvanáctiletá Michaela Chmelařová vyplavala bronzovou medaili na trati 200m prsa.Třináctiletý Martin Dolniak vybojoval dvě stříbra (200m volný způsob a 200m polohový závod) a bronz na 200m znak.

Mezi čtrnáctiletými příjemně překvapil Robert Kříž stříbrem v disciplíně 200m prsa. Dvě medaile získala čtrnáctiletá Lucie Toušková, stříbro na 100m motýlek a bronz v disciplíně 200m polohový závod.

Mezi dorostenkami uspěla šestnáctiletá Alexandra Letalíková ziskem druhého místa v disciplíně 100m prsa. Chlapecká štafeta 4x50m volný způsob ve složení Dolniak, Brettschneider, Kříž a Adamec vybojovala bronz.

Patnáct medailí litvínovských plavců ročníku 2003 až 2007 je dalším z úspěchů tradičního litvínovského sportu.

  • Pavel Kadlec, Plavecký klub Litvínov
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru