Mostečtí judisté bojovali na Jigoro Kano Cupu. Mezi dětmi vládne týmový duch
Mostecké úspěchy. Foto: archiv klubu
Sport

Most - V sobotu 23. listopadu 2019 se zúčastnili závodníci z mosteckého oddílu juda při ZŠ Komenského 2. kola Jigoro Kano Cupu.

První kolo konané letos na jaře bylo pro Mostečáky úspěšné a i nyní byla naděje na dobrá umístění.

Celkem z mosteckého oddílu závodilo 16 dětí, z nichž 11 získalo cenný kov. Celková bilance je 5 zlatých, 2 stříbrné a 4 bronzové medaile a jedna nejtechničtější závodnice. "Závody doprovázelo napětí, jak dopadne celkové umístění družstva. Z obou kol se sčítaly body a hodnotilo se celkové umístění družstev. Nám se podařilo v kategorii "mláďat" umístit na prvním místě," pochlubila s trenérka Veronika Nemčeková a dodává, že: "týmový duch je při soutěžích velmi důležitý a my jsme rádi, že se nám ho u dětí daří podporovat a udržet. Děti si při zápasech fandí a když to zrovna nedopadne, dodávají si síly k dalšímu klání."

Judistům z Mostu se dlouhodobě daří kvalitně reprezentovat svůj oddíl a vzhledem k tomu, kolik šikovných nováčků do oddílu od září přibylo, nebude o závodníky a medaile do budoucna nouze.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru