Mostecké házenkářky vyběhnou na hřiště hned po Vánocích
Ilustrační foto
Sport

Most - Většina sportovních týmů si bude užívat volna až do konce roku, mostecké házenkářky ale čeká ještě jeden zápas nejvyšší soutěže. V předehrávce MOL ligy v mostecké sportovní hale přivítají 27. prosince slovenský tým z Hlohovce.

„Poté, co jsme úspěšně v pátek vyhráli ve Zlíně a postoupili do semifinále Českého poháru, dostaly hráčky od soboty volno, znovu se společně sejdeme až 27. prosince ráno na tréninku, abychom byli večer připravení na zápas proti Hlohovci. Přes Vánoce má každá z nich od Ondřeje Václavka, který má na starost kondiční přípravu, připraven individuální tréninkový plán, ve většině případů zaměřený na vytrvalost. V následujících dnech tak hráčky nečeká žádná házená, pouze kondice v individuálním režimu, házené se opět začneme věnovat sedmadvacátého prosince,“ naznačil plány na nadcházející dny trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš s přáním, aby si hráčky, ale také jejich fanoušci a všichni příznivci mostecké házené užili pohodové Vánoce. „Doufám, že nám zachovají přízeň i v nadcházejících zápasech a my se jim za to budeme moci odvděčit co nejlepšími výkony,“ doplnil trenér.

Už 5. ledna se totiž Černí andělé v domácí sportovní hale představí opět, tentokrát to ale bude v rámci evropského Poháru EHF, ve kterém hostí aktuální vicemistryně německé bundesligy z Thüringeru.
Utkání DHK Baník Most proti HC Sporta Hlohovec začíná v pátek 27. prosince v mostecké sportovní hale do 18:00 hodin. Tak přijďte fandit Černým andělům! (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru