AKTUÁLNĚ Z DRÁŽĎAN: Jedinečná sportovní událost! Verva se pod širým nebem chystá na Spartu
Foto: Oldřich Hájek
Sport

Drážďany - Dlouho očekávaná událost je tady, na upravené ploše fotbalového stadionu Rudolfa Harbiga v Drážďanech startuje utkání pod širým nebem mezi Litvínovem a Spartou.

Půjde o první litvínovské utkání pod širým nebem v historii. Konání historické události bylo oznámeno na začátku června. Jako litvínovský soupeř byla vybrána Sparta, která patří k největším rivalům severočeského celku. Verva se po Pardubicích a Brnu stane teprve třetím extraligovým klubem, který se dočká „Winter Classic“.

0401hokejdrazdany

Foto: Oldřich Hájek

„Atraktivita utkání bude veliká. Můžeme vytvořit rekord v počtu diváků na stadionu, pokud se nám stejně jako Drážďanům povede přilákat na zápas třicet dva tisíc lidí, což by byl jednoznačně extraligový rekord. Byli bychom rádi, kdyby to tak dopadlo, uděláme pro to maximum,“ sdělil generální ředitel klubu Jiří Šlégr v červnu.

Pořadatelé prozatím počítají se zhruba deseti až dvanácti tisíci fanoušky z České republiky. Čísla upřesníme v chystané speciální nedělní reportáži.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru